Genel

Flatart’tan Yeni Başarı: 2022 Google Premier İş Ortaklığı

Dijital Pazarlama Ajansı Flatart olarak, Google Partners programında sergilediğimiz yüksek performans sonucu Google ile her yıl devam eden iş ortaklığımızı bir adım ileriye taşıdık ve 2022 Google Premier Partner [...]

Aysima Bakırcılar

Dijital Pazarlama Ajansı Flatart olarak, Google Partners programında sergilediğimiz yüksek performans sonucu Google ile her yıl devam eden iş ortaklığımızı bir adım ileriye taşıdık ve 2022 Google Premier Partner statüsünü elde ettik.

Google Partners programındaki seçkin firmalar arasında yer alabilmenin haklı gururu ile Google’ın desteğini arkamıza alarak, birlikte çalıştığımız markaların Google Ads performansını yıl içerisinde daha da yukarıya taşıyacak olmanın sevincini yaşıyoruz.

Google Partners

Peki ama bilmeyenler için, Google Premier Partner nedir? Google Premier Partner olmak için karşılanması gereken koşullar nelerdir? Başarıya ulaşmak isteyen markalar niçin bir Google Premier İş Ortağı ile çalışmalıdır?

İçeriğimizin devamında, Google Premier Partner statüsüne dair sizlere fayda sağlayacak tüm bu soruların cevabını bulabilirsiniz!

Google Premier Partner Nedir?

Performans Pazarlama

Google Premier Partner ya da bir diğer ifade ile Google Premium İş Ortağı kavramı, Google ürünlerini kullanan reklam ajanslarının yalnızca çok küçük bir kısmının elde edebildiği en yüksek ortaklık seviyesi olarak açıklanabilir.

Google Premier İş Ortaklığı, Google İş Ortaklığının bir üst basamağında yer almaktadır. Google Premier Partner statüsü, tüm Google İş Ortaklarının yalnızca %3’lük dilimini kapsamaktadır.

Yürütmüş olduğu Google Ads kampanyalarından yüksek verim elde eden ve çevrimiçi ortamlarda müşterilerini başarıya ulaştırabilen reklam ajansları, Google Partners programı kapsamında Google Premier Partner rozeti almaya hak kazanırlar.

Firmalar için planladıkları reklam süreçlerini; büyüme odaklı kampanyalar doğrultusunda sürdürebilen ajanslar, kendilerine verilen turuncu renkli Google Premier Partner rozeti sayesinde Google’dan diğer reklam ajanslarına göre çok daha fazla destek alabilmektedirler.

Performans Pazarlama

Google Premier İş Ortakları,

  • Aldıkları eğitimler ile birlikte çalıştıkları firmaları başarıya ulaştırabilecek Google ürünleri hakkında bilgi sahibi olabilmektedirler.
  • İhtiyaç duymaları halinde Google’dan hesap desteği ve teknik destek alabilmekte; böylelikle müşterilerinin başarılarını arttırabilmektedirler.
  • Dijital pazarlama alanındaki üstün başarılarınının karşılığında ödüllendirilmektedirler.

Google Premier Partner rozetini alabilmek için programa başvuru yapan ajansların, Google tarafından belirlenen çeşitli koşulları karşılaması beklenir.

Nasıl Google Premier Partner Olunur?

Nasıl Google Premier Partner Olunur?

Google’ın önemli iş ortakları arasında yer almak, titiz bir çalışma sürecinin beraberinde getirdiği önemli bir başarı olarak ifade edilebilir. Google’ın programa başvuranlar arasından yalnızca %3’lük kısmında yer alan şirketlere vermiş olduğu Google Premier Partner rozetini almak için sahip olunması gereken yeterlilikler dünya genelinde çeşitlilik gösterebilir.

Google’ın iş ortaklarına yıllık olarak tanımladığı ve dünya genelinde sayılı ülkede kullanılabilen Premier Partners statüsünü elde etmek için gerekli olan şartları aşağıdaki gibi sıralamak mümkün:

1. Google Ads kullanan dijital pazarlama ajanslarının Google Premier Partner statüsüne ulaşmaları için reklam verdikleri firmaların müşterileri kitlelerini yıl boyunca büyütmüş olmaları beklenir. Buradaki büyümenin ölçütü, reklam harcamalarındaki artıştır.

2. Google’ın, Google Premier Partner statüsü kazanmak isteyen reklam ajansları için belirlemiş olduğu bir diğer şart ise aynı müşteri ile uzun bir süre boyunca çalışmaya devam ederek müşterilerini elde tutabilme becerisi taşımaktır.

3. Google Premier Partner statüsüne ulaşan firmalar belirlenirken göz önünde bulundurulan bir diğer kriter de başvuru yapan firmanın Google ürünlerinin ve reklam modellerinin ne kadarını kullandığıdır.

4. Google Ads’e yıl içerisinde yapılan toplam yatırım miktarı da Google Premier İş Ortaklarının belirlenmesinde etkilidir.

Google İş Ortaklığı programına başvuru yapan firmaların kabul edilip edilmeyeceği, yukarıda belirtmiş olduğumuz kriterlerin sağlanmasına ek olarak, programa başvuran diğer firmaların sergilediği performansa göre değerlendirilmektedir.

Bir Google Premier İş Ortağı ile Çalışmanız için 3 Neden

Bir Google Premier İş Ortağı

Markanızın başarı merdivenlerini daha güçlü bir biçimde çıkmasını ve Google’da rakipleri arasında dikkat çekmesini istiyorsanız, bir Google Premier Partner ile çalışmak hiç kuşkusuz firmanızı başarıya ulaştıracak en doğru adımlardan biri olacaktır.

Peki ama niçin Google tarafından bu statüye layık görülmüş ve Premier Partner rozeti ile ödüllendirilmiş bir reklam ajansı ile çalışmalısınız? İşte markanızı vakit kaybetmeden bir Google Premier Partner’a emanet etmeniz için 3 neden!

1.Potansiyel Müşterilerinize Ulaşın

Google Premier İş Ortakları, Google Ads konusunda yetkin becerilere sahip uzmanlardan oluşmaktadır. Alanında uzman kişilerle çalışmak, markanızın yüksek değer elde etmesine yardımcı olurken potansiyel müşterilerinize de daha hızlı ve en doğru şekilde ulaşmanızı sağlar.

2.Reklamlarınızdan Yüksek Dönüşüm Elde Edin

Eğer işletmenizin bulunduğu sektörde başarılı olmasını ve size yüksek kâr getirisi sunmasını istiyorsanız bu doğrultuda çözümünüz hiç kuşkusuz bir Google Premier İş Ortağı ile çalışmak olmalıdır.

Google Ads hakkında donanım sahibi kişilerle çalışan Google İş Ortakları, reklam kampanyalarını yüksek fayda elde edecek biçimde optimize edebilir. Böylelikle siz de zamanınızı verimli bir şekilde kullanarak işinize konsantre olabilirsiniz.

Başarı grafiği

3.Rekabet Üstünlüğü Sağlayın

Google Partners programının en yeni ve en üst statüsü Google Premier İş Ortaklığı, rakiplerinize üstünlük sağlamanıza yardımcı olacak pek çok özelliğe sahiptir. Tüm bu özellikleri ve Google ürünlerini deneyimleme fırsatını ise bir Google Premier Partner ajans ile çalışarak elde edebilirsiniz.

Google Ads ve Google ürünleri hakkında derinlemesine bilgi sahibi olan kişilerin yer aldığı bir ajans ile birlikte çalışmak, markanız için oluşturulan dijital kampanyaların erişim ve dönüşüm oranlarını en üst düzeye çıkararak rakipleriniz arasında fark yaratmanızı sağlayacaktır.

Bu doğrultuda markanızı hedeflerine ulaştıracak çözümler için 2022 Google Premier İş Ortağı Flatart Dijital Pazarlama Ajansı’nı tercih edebilirsiniz. Google Premier İş Ortaklığımız sayesinde markanızın yeni başarılar elde etmesini sağlayacak önerimiz ve hizmetlerimizhakkında bilgi edinmek için vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

YAZARAysima Bakırcılar