Genel

Flatart Markalarının Temmuz Ayında Yayınlanan İçerikleri

Dijital Pazarlama Ajansı Flatart’ın sağladığı hizmetler arasında bulunan SEO ve içerik üretimi ile markalar daha geniş kitlelere ulaşıyor. Trafik edinen markaların potansiyel müşterilerine ulaşarak dönüşüm oranlarını artırmaları sağlanıyor ve aynı zamanda kullanıcılara yararlı içerikler sunularak marka algısı güçlü bir konuma getiriliyor. Kullanıcıların eğilimleri ve dönemsel ihtiyaçları baz alınarak Flatart SEO ve içerik ekibinin Temmuz 2020’de [...]

Bengü Dinçer

Dijital Pazarlama Ajansı Flatart’ın sağladığı hizmetler arasında bulunan SEO ve içerik üretimi ile markalar daha geniş kitlelere ulaşıyor. Trafik edinen markaların potansiyel müşterilerine ulaşarak dönüşüm oranlarını artırmaları sağlanıyor ve aynı zamanda kullanıcılara yararlı içerikler sunularak marka algısı güçlü bir konuma getiriliyor.

Flatart gif

Kullanıcıların eğilimleri ve dönemsel ihtiyaçları baz alınarak Flatart SEO ve içerik ekibinin Temmuz 2020’de hazırladığı ve yayınlanan içerikleri ise aşağıda markaların adı altında bulabilmeniz mümkün.

  • Arcadium Alışveriş Merkezi
  • Çam Otel
  • Doğtaş
  • Koyuncu Salt
  • Kuruyemiş Borsası
  • Liva Pastacılık
  • Matbuu
  • Pakmaya Mutfağın Yıldızı
  • Pakmaya Profesyoneller Dünyası
  • Vetrium Veteriner Kliniği
  • Villa Yapı

Temmuz 2020’de Yayınlanan Arcadium AVM Blog İçerikleri

Arcadium Logo

Çağdaş mimari ve çok sayıda mağazasıyla Arcadium AVM yaz sıcaklarında sağlıklı soğuk içecek alternatifleri arayanların imdadına Yaz Sıcaklarına Lezzetli Çözüm: Sağlıklı Detoks İçeceği Tarifleri başlıklı blog içeriği ile yetişiyor.

Temmuz 2020’de Yayınlanan Baumerk Blog İçerikleri

Baumerk Logo

İnşaat sektörünün olmazsa olmazı yapı kimyasalları ve yalıtım uzmanı Baumerk sağlam bir bina için hayati önem taşıyan su yalıtımını Yapı Temellerinde Su Yalıtımı Neden Önemli? başlıklı blog içeriğinde sizlere sunuyor.

Aynı içeriği İngilizce okumak isteyenler de Things to Know About Basement Waterproofing başlıklı blog içeriğine göz atabilirler. Siz de bu içerikleri inceleyerek bina temellerinde su yalıtımının önemini öğrenebilirsiniz.

Temmuz 2020’de Yayınlanan Çam Otel Blog İçerikleri

Çam Hotel Logo

Ankarada doğayla iç içe huzuru bulabileceğiniz Kızılcahamam’da 5 yıldızlı termal otel lüksü sunan Çam Otel için hazırladığımız blog içerikleri listesini aşağıda sıralıyoruz:

Temmuz 2020’de Yayınlanan Doğtaş Blog İçerikleri

Doğtaş Logo

Mobilya sektörünün güvenilir markalarından Doğtaş modern çizgisi ve şıklığı bir araya getiren parçalarıyla yurt içi ve yurt dışında sektöre yeni bir dokunuş kazandırmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra ev dekorasyonu farklı mobilya trendleri ve seçimleri hakkında blog içerikleriyle evinizde tarzı yakalamanızı kolaylaştıracak yaratıcı fikirler sunuyor.

Evinizi güzelleştirmek ve farklı ipuçları edinmek için siz de;

Temmuz 2020’de Yayınlanan Kuruyemiş Borsası Blog İçerikleri

Kuruyemiş Borsasi

Taze toptan kuruyemişin adresi Kuruyemiş Borsası uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesinin yanı sıra ilgi çekici ve bilgilendirici blog içerikleriyle de göz önüne çıkıyor.

Temmuz 2020’de Yayınlanan Liva Pastacılık Blog İçerikleri

Liva Pastacılık

Ankara’nın en leziz pasta ve tatlılarını üreten Liva Pastacılık eşsiz lezzetlerinin yanı sıra ilham verici blog içerikleriyle de gününüze lezzet katmaya devam ediyor.

Doğum günlerinin sembolü doğum günü pastası için hem damağa hem göze hitap eden bir tarif arıyorsanız Gösterişli ve Pratik Doğum Günü Pastası Tarifleri başlıklı içeriği mutlaka incelemelisiniz.

Temmuz 2020’de Yayınlanan Matbuu Blog İçerikleri

Matbuu Logo

Türkiye’nin ilk online matbaası Matbuu, hızlı ve kaliteli baskı ile temassız matbaacılık sunarken aynı zamanda blog içerikleriyle bireysel kullanıcıları kurumsal girişimleri çeşitli konularda bilgilendirmeye devam ediyor.

Temmuz 2020’de yayınlanan Matbuu blog içeriklerini gözden kaçırdıysanız aşağıdaki listede bulabilirsiniz.

Temmuz 2020’de Yayınlanan Pakmaya Mutfağın Yıldızı Blog İçerikleri

Mutfağın Yıldızı

Mutfakların olmazsa olmazı Pakmaya’nın Pakmaya Mutfağın Yıldızı adlı platformu farklı tarifler ve blog içerikleriyle mutfakları tatlandırmaya devam ediyor.

Temmuz 2020’de Yayınlanan Pakmaya Profesyoneller Dünyası Blog İçerikleri

Pakmaya Profesörler Dünyası

Pakmaya’nın fırın ve tatlı ustalarının buluşma noktası olarak konumlandırılan Pakmaya Profesyoneller Dünyası adlı platformu için hazırladığımız içeriklerin listesini ise aşağıda bulabilirsiniz:

Temmuz 2020’de Yayınlanan Popupsmart Blog İçerikleri

Popupsmart Logo

Herhangi bir web sitesi için basit şekilde pop-up oluşturmayı sağlayan Popupsmart, satış telefon trafiği ve email abonesi artırma gibi dönüşüm hedeflerine hızlı ulaşım imkanı sağlarken aynı zamanda dijital pazarlama ve web sitelerinin başarılı bir konuma gelebilmesi için bilgilendirici bloglara da yer veriyor.

Dönüşüm odaklı bir email pop-up nasıl olmalı merak ediyorsanız bu konuda detaylı bilgiyi farklı sektörlerin liderlerinin kullandığı email pop up örnekleriyle birlikte The Complete Guide to Email Popup with Brilliant Examples adlı İngilizce içerikte bulabilirsiniz.

Temmuz 2020’de Yayınlanan Vetrium Blog İçerikleri

Ankara Vetrium

Çayyolu, Bilkent, Yaşamkent, Alacaatlı, Beytepe ve Ümitköy veteriner ihtiyaçlarına çözüm sunan Vetrium Veteriner Kliniği için hazırlanan blog içeriklerini aşağıda bulabilirsiniz:

Temmuz 2020’de Yayınlanan Villa Yapı Blog İçerikleri

Villa Yapı

Modern prefabrik yapıların ve konteynerların öncü üreticilerinden Villa Yapı’nın için okuyucunun beğenisine sunulan blog içeriklerini aşağıdaki listede bulabilirsiniz:

YAZARBengü Dinçer