Genel

Flatart Markalarının Haziran Ayında Yayınlanan İçerikleri

Dijital Pazarlama Ajansı Flatart’ın hizmet kalemleri içerisinde bulunan SEO ve içerik üretimi hizmeti; markaların geniş kitlelere ulaşmasını, potansiyel müşterilerin dönüşüme teşvik edilmelerini ve kullanıcılara faydalı içerikler sunarak marka algısını güçlendirmeyi sağlıyor. Flatart SEO & içerik ekibinin kullanıcı eğilimleri ve dönemsel ihtiyaçları analiz ederek hazırladığı ve Haziran 2020’de yayınlanan tüm içerikleri ise aşağıda marka özelinde bulabilmeniz [...]

Bengü Dinçer

Dijital Pazarlama Ajansı Flatart’ın hizmet kalemleri içerisinde bulunan SEO ve içerik üretimi markaların geniş kitlelere ulaşmasını, potansiyel müşterilerin dönüşüme teşvik edilmelerini ve kullanıcılara faydalı içerikler sunarak marka algısını güçlendirmeyi sağlıyor.

Flatart gif

Flatart SEO & içerik ekibinin kullanıcı eğilimleri ve dönemsel ihtiyaçları analiz ederek hazırladığı ve Haziran 2020’de yayınlanan tüm içerikleri ise aşağıda marka özelinde bulabilmeniz mümkün. Gözden kaçırmış olabileceğiniz içerikleri incelemek için listemize göz atabilirsiniz.

  • Arcadium Alışveriş Merkezi
  • Çam Otel
  • Doğtaş
  • Koyuncu Salt
  • Kuruyemiş Borsası
  • Liva Pastacılık
  • Matbuu
  • Pakmaya Mutfağın Yıldızı
  • Pakmaya Profesyoneller Dünyası
  • Vetrium Veteriner Kliniği
  • Villa Yapı

Haziran 2020’de Yayınlanan Arcadium AVM Blog İçerikleri

Arcadium Logo

Modern mimarisi, seçkin mağazaları, rahat bir alışveriş keyfi sunan detaylarının yanı sıra Koronavirüs salgınına karşı mücadelesi ile de dikkat çeken Arcadium AVM’de geçerli olan hijyen kurallarını, Güvenli Bir Alışveriş Deneyimi İçin Koronavirüs’e Karşı Alınan Önlemler başlıklı içeriği görüntüleyerek öğrenebilirsiniz.

Haziran 2020’de Yayınlanan Baumerk Blog İçerikleri

Baumerk Logo

Yapı kimyasalları uzmanı Baumerk için hazırlanan Teraslarda Su Yalıtımı Yapmanın Önemi ve Uygulama Adımları başlıklı içerik, balkon ve teras gibi sıklıkla kullanılan ve yağışa maruz kalan alanların sağlığını konu alıyor. Siz de bu içeriğe göz atarak teras ve balkon su yalıtımının önemine dair bilgi sahibi olabilirsiniz.

Haziran 2020’de Yayınlanan Çam Otel Blog İçerikleri

Çam Hotel Logo

Ankara’nın yeşil doğası ile meşhur Kızılcahamam ilçesinde termal bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için 5 yıldızlı otel konforu sunan Çam Otel için hazırlanan ve seyahat severleri bilgilendirmek amacıyla Haziran 2020’de yayına alınan blog içeriklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Haziran 2020’de Yayınlanan Doğtaş Blog İçerikleri

Doğtaş Logo

Türkiye mobilya sektörünün köklü markalarından Doğtaş, hem yurt içinde hem de yurt dışında evlerin en vazgeçilmez parçalarını oluşturmaya devam ediyor. Buna ek olarak, ev dekorasyonu, mobilya seçimi ve mobilya trendleri odağında içerikleriyle yaşam alanında tarz ve uyumu yakalamak isteyenlere ilham vermeyi amaçlıyor.

Bu doğrultuda siz de;

Haziran 2020’de Yayınlanan Liva Pastacılık Blog İçerikleri

Liva Pastacılık

Ankara’nın en lezzetli mutfağı Liva Pastacılık, hem göze hem de damaklara hitap eden ürün seçeneklerinin yanı sıra lezzet tutkunlarına ilham verecek blog içerikleri ile de göz doldurmaya devam ediyor. Haziran ayının içeriklerine göz atmak için ise aşağıdaki açıklamaları dikkate alabilirsiniz.

Haziran 2020’de Yayınlanan Matbuu Blog İçerikleri

Matbuu Logo

Türkiye’nin ilk online matbaası Matbuu, hızlı ve kaliteli baskı ürünü ihtiyaçları için web sitesi üzerinden hizmet vermeyi sürdürürken blog içerikleri ile de işletmeleri, bireysel kullanıcıları ve girişimcileri bilgilendirmeye devam ediyor.

Haziran 2020’de Matbuu için hazırlanan ve yayınlanan blog içeriklerini ise aşağıda görebilirsiniz.

Haziran 2020’de Yayınlanan Pakmaya Mutfağın Yıldızı Blog İçerikleri

Mutfağın Yıldızı

Mutfakların vazgeçilmez parçası Pakmaya’nın Mutfağın Yıldızı adlı platformu için oluşturduğumuz Babalar Günü içeriğinin haziran ayının en dikkat çeken içeriklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. 21 Haziran 2020 tarihine denk gelen Babalar Günü’nde babaları mutlu etmenin en tatlı yollarının listelendiği Babalar Günü İçin Tatlı Bir Sürpriz Hazırlamak İsteyenlere 5 Özel Tatlı Tarifi başlıklı içeriği buraya tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

Haziran 2020’de Yayınlanan Popupsmart Blog İçerikleri

Popupsmart Logo

Herhangi bir web sitesi için pratik bir şekilde pop-up oluşturmayı mümkün kılan Popupsmart; dönüşümleri artırma hedefine yönelik entegrasyonlar, hedefleme ve analiz araçları ile de web sitesi sahiplerinin amaçlarını hızla gerçekleştirmelerine zemin hazırlıyor. Aynı zamanda web sitelerinin başarıya ulaşmak adına atabileceği adımlarla ilgili bilgilendirme içeriklerine de sahip olan Popupsmart için hazırlanan haziran ayı blog içerikleri ise aşağıda sıralanmıştır:

Haziran 2020’de Yayınlanan Vetrium Blog İçerikleri

Ankara Vetrium

Başkent Ankara’nın Çayyolu, Bilkent, Beytepe, Yaşamkent, Alacaatlı ve Ümitköy veteriner ihtiyaçları için donanımlı ekibiyle veterinerlik hizmetleri sunan Vetrium Veteriner Kliniği de Flatart’ın, patili dostlarının sağlığı ve yaşam standartlarını önceliklendiren hayvan sahipleri için blog içerikleri ürettiği markalardan. Vetrium Veteriner Kliniği için hazırlanıp Haziran 2020’de yayına alınan blog içeriklerini ise aşağıda bulabilirsiniz:

Haziran 2020’de Yayınlanan Villa Yapı Blog İçerikleri

Villa Yapı

Modern prefabrik yapıların ve konteynerların öncü üreticilerinden Villa Yapı’nın için hazırlanan ve haziran ayında okuyucu ile buluşan blog içeriklerini de yine aşağıda listelenmiş şekilde bulabilirsiniz:

YAZARBengü Dinçer