Genel

Flatart Markalarının Eylül Ayında Yayınlanan İçerikleri

Uzman ekibi ile bünyesindeki markaların dijital performansını en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen, dijital pazarlama ajansı Flatart’ın sağladığı hizmetler içerisinde bulunan SEO ve içerik üretim hizmeti, dönüşüm bazında en belirleyici faktörlerden. Flatart’ın SEO & içerik ekibinin kullanıcı yönelimlerini, dönemsel trendleri ve ihtiyaçları analiz ederek hazırladığı blog içerikleri, markaların potansiyel müşterilerini dönüştürmesini ve daha fazla kitleye ulaşmasını [...]

Hatice Özşahan

Uzman ekibi ile bünyesindeki markaların dijital performansını en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen, dijital pazarlama ajansı Flatart’ın sağladığı hizmetler içerisinde bulunan SEO ve içerik üretim hizmeti, dönüşüm bazında en belirleyici faktörlerden.

Gif

  • Arcadium Alışveriş Merkezi
  • Çam Otel
  • Doğtaş
  • Koyuncu Salt
  • Kuruyemiş Borsası
  • Liva Pastacılık
  • Matbuu
  • Pakmaya Mutfağın Yıldızı
  • Pakmaya Profesyoneller Dünyası
  • Vetrium Veteriner Kliniği
  • Villa Yapı

Eylül 2020’de Yayınlanan Arcadium AVM Blog İçerikleri

Arcadium Logo

Günün stresinden uzaklaşmak isteyenler için keyifli vakit geçirme durağı olan Arcadium AVM, Covid-19 çerçevesinde aldığı önlemlerinin yanı sıra geniş mağaza seçenekleriyle de öne çıkıyor. Flatart tarafından eylül 2020’de hazırlanıp yayınlanan Arcadium AVM içeriklerini aşağıda bulmanız mümkün.

Eylül 2020’de Yayınlanan Baumerk Blog İçerikleri

Baumerk Logo

Yapı kimyasalları uzmanı Baumerk, kaliteli ve geniş ürün yelpazesi kadar faydalı blog içerikleriyle de sektörünün öncülerinden. Siz de Epoksi Nedir? Epoksi Malzemenin Özellikleri Nelerdir? Başlıklı blog içeriğini inceleyerek epoksi hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Eylül 2020’de Yayınlanan Çam Otel Blog İçerikleri

Çam Hotel Logo

Ankara Kızılcahamam’ın termal suları ve doğa ile iç içe, güvenli bir tatil sunan Çam Otel için eylül 2020’de hazırlanarak okuyucunun beğenisine sunulan blog içeriklerini aşağıda listelenmiş olarak bulmanız mümkün.

Eylül 2020’de Yayınlanan Doğtaş Blog İçerikleri

Doğtaş Logo

Konforlu ve kaliteli mobilyaların adresi Doğtaş, yurt içi ve yurt dışı mobilya sektöründe benzersiz tasarımlarıyla yaşam alanlarını güzelleştirmeye devam ediyor. Yalnızca her tarza hitap eden geniş mobilya yelpazesi ile değil, ev dekorasyonunda kendini yansıtmak isteyenlerin beğenisine sunulan ilgi çekici blog içerikleri ile de farkını ortaya koyuyor.

Bu doğrultuda, ilham verici ve farklı ipuçları için siz de;

Eylül 2020’de Yayınlanan Koyuncu Salt Blog İçerikleri

Koyuncu Salt

Dünya standartlarında tuz üreten ve Türkiye’nin en büyük tuz ihracatçısı Koyuncu Salt için Flatart tarafından hazırlanan blog içeriklerine de göz atmadan geçmeyin.

Aşağıdaki listeden yararlanarak siz de;

Eylül 2020’de Yayınlanan Kuruyemiş Borsası Blog İçerikleri

Kuruyemiş Borsasi

Toptan kuruyemişin güvenilir adresi Kuruyemiş Borsası, taptaze ürünlerin yanı sıra bilgilendirici ve keyifli içerikleriyle de okuyucularına tat vermeye devam ediyor. Eylül 2020’de yayınlanan Kuruyemiş Borsası blog içeriklerine aşağıdaki listeden erişmeniz mümkün:

Eylül 2020’de Yayınlanan Liva Pastacılık Blog İçerikleri

Liva Pastacılık

Pastacılıkta tecrübesini konuşturan ve Ankara’da pasta, tatlı, börek gibi lezzetler denilince akla gelen Liva Pastacılık, lezzetleriyle karınları doyurduğu kadar blog içerikleriyle de göz doldurmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda siz de;

Eylül 2020’de Yayınlanan Matbuu Blog İçerikleri

Matbuu Logo

Türkiye’nin ilk ve en büyük online matbaası Matbuu, matbaa ihtiyaçlarını kolaylaştırmakla kalmayıp faydalı blog içerikleriyle de okuyucularını bilgilendiriyor. Flatart tarafından özenle hazırlanarak okuyucusuyla buluşan matbuu içeriklerini aşağıda bulabilmeniz mümkün:

Eylül 2020’de Yayınlanan Pakmaya Mutfağın Yıldızı Blog İçerikleri

Mutfağın Yıldızı

Mutfaklardan gelen enfes kokuların ardındaki yıldız, Pakmaya’nın Mutfağın Yıldızı adlı platformu için hazırladığımız pratik ve leziz tariflerle dolu blog içeriklerine aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz:

Eylül 2020’de Yayınlanan Pakmaya Profesyoneller Dünyası Blog İçerikleri

Pakmaya Profesörler Dünyası

Mayanın uzmanı Pakmaya’nın, fırın ve pasta ustaları için faydalı içerikler sunduğu Pakmaya Profesyoneller Dünyası adlı platformu için hazırlamış olduğumuz içerikleri aşağıda listelenmiş bir şekilde bulabilirsiniz:

Eylül 2020’de Yayınlanan robesNmore Blog İçerikleri

Robesnmore Logo

Yüksek kaliteli pamuklardan üretilen havlu, bornoz,terlik gibi ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştıran ve ana toptan satış yeri Amerika olan robesNmore için eylül 2020’de hazırlanıp yayınlanan blog içeriğini aşağıda bulabilirsiniz:

  • How to Wash & Iron Satin Fabric? Başlıklı İngilizce içeriği okuyarak saten kumaşın yapısının bozulmadan nasıl yıkanması ve ütülenmesi gerektiği hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Eylül 2020’de Yayınlanan Vetrium Blog İçerikleri

Ankara Vetrium

Vetrium Veteriner Kliniği, Bilkent, Yaşamkent, Alacaatlı, Çayyolu, Beytepe ve Ümitköy veteriner ihtiyaçlarını alanında uzman ve hayvan sevgisi dolu ekibi ile karşılamaya devam ediyor. Patili dostlarımızın bakımı ve sağlığı hakkında faydalı bilgiler edinmek isteyenler için hazırlamış olduğumuz blog içeriklerini aşağıda bulabilirsiniz:

Eylül 2020’de Yayınlanan Villa Yapı Blog İçerikleri

Villa Yapı

Modern prefabrik yapı ve konteyner üreticisi Villa Yapı için Flatart’ın deneyimli ekibi tarafından hazırlanarak eylül 2020’de yayınlanmış olan blog içeriklerine aşağıdaki listeye bakarak ulaşabilirsiniz.

YAZARHatice Özşahan