Genel

Flatart Markalarının 2021 Yılında En Çok Tıklanan Blog İçerikleri

Dijital Pazarlama Ajansı Flatart, SEO ve içerik üretimi hizmeti ile 2021 yılında da iş birliği içerisinde olduğu tüm markaları geniş kitlelere ulaştıracak yaratıcı, özgün ve faydalı içerikler oluşturmaya devam etti[...]

Aysima Bakırcılar

Dijital Pazarlama Ajansı Flatart, SEO ve içerik üretimi hizmeti ile 2021 yılında da iş birliği içerisinde olduğu tüm markaları geniş kitlelere ulaştıracak yaratıcı, özgün ve faydalı içerikler oluşturmaya devam etti.

Flatart’ın SEO ve içerik ekibi tarafından hazırlanan blog içerikleri, markaların potansiyel müşterilerine doğrudan ulaşmasına yardımcı oldu. Buna ek olarak web sitesi trafiğini olumlu yönde etkileyen ve dönüşüm oranlarını artıran içerikler, markaların yıl içerisinde hedefledikleri rakamlara çok daha kısa bir süre içerisinde erişmesini sağladı.

2021 yılı içerisinde, Flatart markalarının dönemsel ihtiyaçlarının ve kullanıcı eğilimlerinin gerçek verilere dayalı olarak analiz edilmesi sonucunda; her biri özenle hazırlanan ve en çok tıklanan blog içeriklerini listemizde bulacaksınız.

Flatart

2021’de En Çok Tıklanan Arcadium Blog İçeriği

Arcadium Logo

Çok sayıda mağazasıyla keyifli alışverişlerin adresi Arcadium AVM’de Mart ayında yayınlanan Dünya Tarihine İzlerini Bırakan 8 Kadın başlıklı yazı, markanın 2021 yılı boyunca en çok tıklanan içeriği oldu.

Sizler de yaptıkları ile tarih sahnesinde isimlerini unutulmaz kılan bu 8 kadının hayat öyküsünü içerik başlığına tıklayarak inceleyebilir, başarılarından ilham alabilirsiniz.

2021’de En Çok Tıklanan Baumerk Blog İçeriği

Baumerk Logo

Hem Türkiye’de hem de dünya pazarında inşaat sektörünün önemli firmalarından biri olan yapı kimyasalları ve yalıtım uzmanı Baumerk için hazırlanan ve su yalıtımının kapsamlı olarak ele alındığı What are the Waterproofing Materials?: All Types, Uses and Features başlıklı içerik; listemize Baumerk’in 2021 yılında yurt dışında en çok tıklanan blog yazısı olarak yerleşti.

İnşaatta en çok kullanılan malzemelerden biri olan derz dolgunun derinlemesine incelendiği Derz Dolgu Hakkında Her Şey! başlıklı yazısı ise markanın 2021 yılında en çok okunan Türkçe içeriği oldu.

2021 Yılında En Çok Tıklanan Çam Otel Blog İçerikleri

Çam Hotel Logo

Misafirlerine 5 yıldızlı tatil konforu sunan Çam Otel için Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan blog içerikleri, 2021 yılı boyunca web sitesi ziyaretçileri tarafından ilgiyle okundu. Marka için hazırlanan ve okuyucuların en çok tıkladığı Türkçe ve İngilizce blog yazılarını aşağıdaki listede bulabilirsiniz.

2021 Yılında En Çok Tıklanan Doğtaş Blog İçerikleri

Doğtaş Logo

Hem yurt içinde hem de yurt dışında üretmiş olduğu mobilya çeşitleri ile evlerde tarz ve uyumu bir araya getiren Doğtaş markası için hazırlanan blog içerikleri, mobilya seçimi ve ev dekorasyonu konusunda arayışta olan kişilere ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Doğtaş için hazırlanan ve 2021 yılında en çok tıklanan Türkçe ve İngilizce blog içeriklerini aşağıdaki listede bulabilirsiniz.

2021 Yılında En Çok Tıklanan Liva Pastacılık Blog İçeriği

Liva Pastacılık

Ankara’nın en lezzetli mutfağı Liva Pastacılık, pastacılık sektöründeki uzun yıllara dayanan tecrübesi ile üretmiş olduğu leziz tatlı ve pasta seçeneklerinin yanı sıra Flatart’n SEO ve içerik ekibi tarafından hazırlanan blog içerikleri ile 2021 yılında da göz doldurmaya devam etti.

Marka için hazırlanan ve okuyucularla buluşan San Sebastian Cheesecake Tarifi ve Püf Noktaları başlıklı blog yazısı, başta San Sebastian Cheesecake lezzetinden vazgeçemeyenler olmak üzere tatlı tutkunları tarafından en çok tıklanan içerik oldu.

2021’de En Çok Tıklanan Lova Yatak İçeriği

Lova Yatak

Doğtaş deneyimi ile yaratılan ve kullanıcılarına kusursuz uyku konforu sunan Lova Yatak, yatak ve uyku konusundaki uzmanlığını, hazırladığı blog içerikleri ile yıl boyunca okuyucularıyla buluşturdu.

Yatak temizliği konusunda bilinmesi gereken püf noktalarının okuyucularla paylaşıldığı Püf Noktalarıyla Yatak Temizliği Nasıl Yapılır? başlıklı blog yazısı, markanın 2021 yılında en çok tıklanan içeriği oldu.

2021’de En Çok Tıklanan Mocaco Coffee İçeriği

Mocaco Coffee

Ankara’nın kahve uzmanı Mocaco Coffee için hazırlanan blog içerikleri, 2021 yılında kahve severlerin okurken en çok keyif aldığı yazılar arasında yer aldı.

Marka için hazırlanan Kahve Falı Sözlüğü ile Kahve Falında Ustalaşın başlıklı blog yazısı ise Türk kahvesi hayranları tarafından ilgiyle karşılanarak en çok tıklanan içerik oldu.

İlgili blog yazısında, kahve falında en çok karşılaşılan semboller ve anlamları okuyuculara oldukça keyifli ve samimi bir ile yansıtılıyor. Eğer siz de kahve falına ilgi duyuyorsanız bu içeriğe göz atarak bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz.

2021’de En Çok Tıklanan Nill’s Mobilya İçeriği

Nills Mobilya

Kaliteli ve lüks mobilyanın adresi Nill’s Mobilya için hazırlanan blog içerikleri, ev dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyen kişilere ev dekorasyonu, mobilya seçimi ve daha pek çok konuda fayda sağladı.

Markanın 2021 yılında en çok okunan içeriği ise farklı oda tiplerine göre koltuk takımı yerleştirirken dikkate alınması gereken önemli ayrıntılara yer veren Ev Tipine Göre Oturma Grubu Nasıl Yerleştirilmeli? başlıklı yazı oldu.

2021 Yılında En Çok Tıklanan Tanoto Blog İçeriği

Tanoto

Otomotiv sektörünün öncü markalarından biri olan Tanoto, Ford, Fiat, Renault ve Dacia markalarının binek ve ticari araç bayilikleri ile sektörün tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında buluşturmaya devam ediyor.

Blog sayfasında, otomotiv dünyası ile merak edilenlere ışık tutan markanın 2021 yılında en çok tıklanan blog içeriği ise Ekim ayında yayına alınan 7 Özelliği ile Hafif Ticari Araç Nedir? başlıklı yazı oldu.

2021 Yılında En Çok Tıklanan Tanoto 2.el Blog İçeriği

Tanoto 2.el

İkinci el araç satın almak isteyen ya da aracını satın almak isteyen kişiler için her marka ve model araç ile hizmet veren Tanoto 2.el markasının Konsinye Satış Ne Demek? 5 Maddede Konsinye Araç Satışı başlıklı içeriği; blog sayfasındaki en çok tıklanan içerik olarak listemize giriş yaptı.

2021 Yılında En Çok Tıklanan Tanfilo Blog İçeriği

Tanfilo

Filo kiralama ihtiyaçları için güvenilir çözümler sunan Tanfilo, markaların filo kiralama taleplerini ve filo yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak için web sitesi üzerinden hizmet vermeyi sürdürürken, blog içerikleri ile de firmaları bilgilendirmeye devam ediyor.

2021 yılında Tanfilo için hazırlanan ve çok tıklama sayısına ulaşan Araç Sigortası Nedir? Neden Önemlidir? başlıklı yazıyı okuyarak siz de bu konuya dair bilmeniz gerekenleri öğrenebilirsiniz.

2021 Yılında En Çok Tıklanan Vetrium Blog İçeriği

Vetrium

Ankara’nın Çayyolu, Bilkent ve Ümitköy veteriner ihtiyaçlarına deneyimli veteriner kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile güvenilir çözümler sunan Vetrium Veteriner Kliniği, 2021 yılında yalnızca hizmet kalitesi ile değil, evcil hayvan sahiplerine yönelik hazırladığı blog içerikleri ile de dikkat çekti.

Flatart Dijital Pazarlama Ajansı tarafından Vetrium Veteriner Kliniği için hazırlanan ve en çok tıklanan içerik ise kedi tüyünün insan sağlığına zararlı olup olmadığı sorusuna yanıt veren Kedi Tüyü İnsan Sağlığı için Zararlı Mı? başlıklı blog içeriği oldu.

Eğer siz de bu soruya bir yanıt arıyorsanız buraya tıklayarak ilgili içeriğe ulaşabilirsiniz.

2021’de En Çok Tıklanan Villa Yapı Blog İçerikleri

Villa Yapı

Modern prefabrik yapıların ve konteynerların öncü üreticilerinden Villa Yapı için okuyucuların beğenisine sunulan ve 2021 yılında en çok tıklanan blog içeriklerini aşağıdaki gibi sıralamak mümkün:

  • Prefabrik yapı sektörünün en çok merak edilen konularından biri olan imarsız arsaya ev yaptırılıp yaptırılamayacağına değinilen İmarsız Arsaya Prefabrik Ev Yapılır Mı? başlıklı yazıyı okuyarak siz de bu konuya dair bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • Prefabrik ve konteyner yapılar için inşaat alanı hesaplamasını nasıl yapacağınıza dair temel noktalar, Toplam İnşaat Alanı Nedir? İnşaat Alanı Nasıl Hesaplanır? başlıklı yazıda ele alındı. Siz de bu yazıyı okuyarak konu ile ilgili bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz.

Flatart

Dijital Pazarlama Ajansı Flatart; profesyonel ve çözüm odaklı ekibinin özverili çalışmaları sayesinde, iş birliği içerisinde olduğu tüm markaları 2021 yılı için hedefledikleri başarıya ulaştırdı. Flatart’ın 2022 yılına dair öncelikli hedefi ise bu başarıları perçinleyecek yeni projelere imza atabilmek!

Eğer sizler de markanızı başarılı kılacak yaratıcı fikirlere ihtiyaç duyuyorsanız vakit kaybetmeden Flatart ile iletişime geçebilirsiniz.

YAZARAysima Bakırcılar